Zeil mee met de 'Benefleet' en strijd ook tegen borstkanker

Bent u een watersportliefhebber en wilt u eens ervaren hoe het is om op een groter jacht te zeilen? Dit is uw kans, en u steunt er ook nog eens een goed doel mee! Het jaarlijkse 'benefleet'-zeilevenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september in Oostende.

Tijdens de Benefleet kunt u meezeilen met ervaren schippers. Zeilervaring is niet nodig, maar is natuurlijk wel mooi meegenomen. "Onze schippers nemen u mee en leggen alles uit! U kunt één en/of twee dagen meezeilen", aldus de organisatoren. "Wat dit initiatief nog mooier maakt: de opbrengst gaat volledig naar Think Pink, de bekende organisatie die zich inzet voor onderzoek naar borstkanker."

De beneflieet wordt een aparte ervaring die naast een gezellige zeiltocht ook heel wat randanimatie biedt zoals een apero op de boot, een tombola,...  met op zaterdag de mogelijkheid om deel te nemen aan een diner in de club van Oostende, gevolgd door een dansfeestje.

In ruil vragen de initiatiefnemers minimaal 65 euro per zeildag, een bedrag dat u rechtstreeks doneert aan het goede doel Think Pink en ook nog eens is fiscaal aftrekbaar is. Tijdens de vorige editie namen 150 opstappers deel, wat 20.000 euro opbracht voor Think Pink.

Voor wie eerder tot het ras van de hardnekkige landrotten behoort, bestaat ook de mogelijkheid om op zaterdag 28 september deel te nemen aan het diner in de yachtclub van Oostende, waar het terras een prachtig uitzicht biedt. "Zo kan je genieten van heerlijk eten en steun je Think Pink!" klinkt het tot slot.

Praktisch:

Inschrijven kan via deze site.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.